VIDEO: Cardi B, implicată într-o anchetă

Cardi B -Facebook

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a deschis o anchetă pentru agresiune, la câteva zile după lansarea unui videoclip în care apare cântăreaţa de rap Cardi B aruncând microfonul într-un spectator, în timpul unui concert din Las Vegas, pe 29 iulie, conform News.ro.

În imaginile, care au devenit rapid virale pe reţelele de socializare, interpreta melodiilor „WAP” şi „Money” se observă cum se răzbună, aruncă obiectul în direcţia unui spectator care i-a aruncat în faţă o băutură. În videoclipuri, persoana care a aruncat lichidul îşi cere scuze, deoarece au intervenit agenţii de securitate. Alte videoclipuri par să arate că artista a ratat ţinta.

După aceste evenimente, poliţiştii din Las Vegas au confirmat că o femeie i-a contactat pentru a raporta un atac.

„Potrivit victimei, aceasta participa la un eveniment pe 29 iulie, la o proprietate situată în blocul 3500 din Las Vegas Boulevard”, a explicat ea într-un comunicat transmis presei americane. „În timpul unui concert, a fost lovită de un obiect aruncat de pe scenă”. În declaraţia poliţiei nu se menţionează numele Cardi B, dar data şi locaţia se potrivesc cu prestaţia ei.

Nu este prima dată când un artist este ţinta unor obiecte aruncate din public. În ultima perioadă, incidentele s-au înmulţit în timpul concertelor. În iunie, un bărbat a aruncat un telefon în cântăreaţa Bebe Rexha în timpul unui concert la New York, care i-a provocat răni.

În aceeaşi lună, la Londra, cântăreaţa Pink a primit de la o spectatoare o pungă ce conţinea cenuşa mamei sale. Anul trecut, Harry Styles a întrerupt concertul pe care îl susţinea la New York, după ce a fost vizat de o bucată de pui din mulţime. În decembrie, solistul Guns N’ Roses, Axl Rose, s-a angajat să nu mai arunce microfonul în public la sfârşitul unui concert, după ce un fan a fost rănit în Australia.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL