Skip to content
Sport

VIDEO Ce a făcut noua primă doamnă a României, Carmen Iohannis, în prima zi după alegeri

Klaus Iohannis a câștigat duminică alegerile prezidențiale în fața contracandidatului său, Victor Ponta.

Carmen Iohannis, soția noului Președinte al României, a fost o prezență extrem de discretă în această campanie electorală.

După victoria soțului său, elevii lui Carmen Iohannis i-au cantat „doamnei diriginte” celebra melodie „We are the champions” si i-au oferit primei doamne a Romaniei un buchet de flori. Pe tabla, elevii au notat mesaje precum „Klaus Johannis presedinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” si „Tine minte 3 cuvinte: Klaus Iohannis presedinte”

Carmen Iohannis a fost foarte emotionata si a explicat de ce a hotarat sa ramana la Sibiu, sa nu astepte rezultatele alegerilor la Bucuresti. „Mie imi place sa petrec momentele importante alaturi de oameni dragi. Iar elevii mei imi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Iohannis.

https://www.youtube.com/watch?v=qzO2eQki6w4

2 comentarii la “VIDEO Ce a făcut noua primă doamnă a României, Carmen Iohannis, în prima zi după alegeri

  1. Incepe un cult al personalitatii absolut scarbos.

    Ma doare in cot ce face nevasta presedintelui, atata timp cat nu incearca sa arunce in strada niste oameni a caror apartamente le revendica ilegal in Sibiu

    Am inteles ca o admira pe madam Obama. Femeloiul ala de sex incert care infuleca tone de mancare in timp ce le face program copiilor altora ce sa manace in scoli, care-i da inainte cu incalzirea globala in timp ce pleaca in vacante luxoase pe banii prostilor.

    Am mai citit cel putin 2 articole pe tema asta. E chiar asa important ce a facut? Sunt sigur ca a fost la toaleta, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *