VIDEO Ce spunea Mircea Geoană despre Marian Vanghelie: E mai bun decât Dragnea

Sursa foto: Ziua veche

Mircea Geoană, aspirant al fotoliului de la Cotroceni, declara în urmă cu câțiva ani că Marian Vanghelie este un organizator mai bun decât presedintele executiv al PSD de la acea vreme, Liviu Dragnea. Geoană si Vanghelie lansaseră atunci proiectul social-democrat „România noastră”.

Întrebat atunci dacă nu este riscantă asocierea de imagine cu Marian Vanghelie, Mircea Geoană a răspuns: „Nu toata lumea este pe același calapod. Ca si capacitate de organizare, Vanghelie e mai bun decât Dragnea”.

Laura Chiriac: În politică nu poți fi singur, nu poți face figură de cavaler singur. Aveți o echipă pe care vă bazați și vorbeați puțin mai devreme despre imaginea deficitară a unor lideri ai PSD. Acum, nici Marian Vanghelie nu s-a bucurat tot timpul de cea mai luminoasă și cea mai bună imagine. Și totuși acum sunt niște circumstanțe care îl aduc lângă dumneavoastră.

Mircea Geoană: Bun, dacă vorbim în termen de comparație, Marian Vanghelie e mult mai bun decât Liviu Dragnea, fără îndoială. Este, din punct de vedere, al capacității organizatorice și ce reprezintă, este mult mai bun decât Liviu Dragnea, fără îndoială. Pe de altă parte, trebuie să fim cu toții conștienți că într-o echipă largă ai nevoie de competențe diferite. Nu toată lumea e pe același șablon. Unul poate că excelează într-o zonă, altul poate că e mai vulnerabil într-o altă zonă. Nu poți să ceri tuturor să fie 100% pe același calapod.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: