VIDEO Cea mai importantă lecţie primită de Nicolae Ciucă de la părinţi

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut sâmbătă, la Digi24, o serie de dezvăluiri despre viața sa, de la copilărie până în prezent, trecând prin relații de familie, mâncarea preferată sau felul în care își petrece vacanțele.

Cu această ocazie, preşedintele PNL a dezvăluit şi cea mai importantă lecţie primită de la părinţii săi în copilărie.

„De fiecare dată când discutam, tata îmi spunea: Faci ce vrei tu, dar să nu uiţi să fii om şi să faci bine în viaţă”, a mai spus Ciucă.

Merge pe jos, lumea îl oprește

”De regulă, merg pe jos foarte mult. Dacă este să mă deplasez de oriunde, de la Parlament, îmi place să merg pe jos”, a mai spus Ciucă, adăugând că lumea îl opreşte pe stradă, se salută şi unii îi mai spun ce păsuri au, alţii îi reproşează.

”La mine acasă, foarte rar mă duc cu maşina, şi la biserică. Nu am niciun fel de reţinere”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Despre SPP, el a spus: ”Când se vede, când nu se vede”.

Ce pasiuni are Nicolae Ciucă și ce mâncăruri îi place să gătească

Nicolae Ciucă spune că petrece mult timp cu nepoatele sale care îl strigă ,,bunelu”.  Nicolae Ciucă a vorbit despre una dintre activitățile sale preferate și anume grădinăritul, activitate pe care o face alături de soție:

,,Avem în curte câţiva metri pătraţi unde am oprit un colţ şi pe colţul acela reuşim să cultivăm ceea ce îi trebuie unei familii pentru timp de vară şi toamna.

Pentru că sâmbăta trecută am reuşit să scoatem tot ce mai rămăsese în grădină şi să ne pregătim pentru a întreţine bucăţica respectivă şi a o pregăti pentru primăvară. Avem roşii, avem ardei gras, capia, gogoşari, busuioc, cimbru, castraveţi. Şi cam atât, că nu mai au loc.

Este o chestiune de relaxare, dincolo de faptul că ai acea satisfacţie proprie când te duci în grădină şi îţi iei legumele de acolo. Noi le plantăm, noi le întreţinem, noi le copilim, că aşa se zice când le rupi partea aceea care creşte suplimentar.

E o chestiune pe care o facem, încă o dată, cu mare plăcere. Şi, câteodată, când nu am timp şi mă depăşesc activităţile, să ştiţi că am o lanternă de cap şi intru şi seara. Şi dacă s-a întunecat şi este nevoie, lucrez cu lanterna. Şi este soţia, de asemenea, care mă ajută. Ne ajutăm unul pe celălalt.”, a spus Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: