VIDEO Cine sunt interlopii de pe listele USR la alegeri

Foto Facebook

 

Liderii USR stau la masă cu lumea interlopă din București și nu sunt deloc deranjați

Ștefan Florescu, fruntaș pe lista Alianței Dreapta Unită la Consiliul General București, a fost consilier personal al lui Piedone și membru al partidul lui Dan Voiculescu, declarat incompatibil de ANI in 2012.

Ștefan Florescu (PMP) ocupă locul 3 pe lista candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului București. Înainte de a ajunge la PMP, Florescu a fost membru al Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu, și a ocupat postul de consilier personal al lui Cristian Popescu Piedone în perioada 2008-2009, potrivit CV-ului său.

Cine este Ștefan Florescu

Ștefan Florescu e acum director general adjunct la Administrația Străzilor București.

A fost consilier personal al Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, în perioada 2008-2010 și director general al Direcției de Administrare a Piețelor Sector 4, în perioada 2010-2015.

În ceea ce privește pregătirea profesională, Ștefan Florescu a terminat Facultatea de Științe ale Mișcării Sportului și Sănătății – Universitatea Bacău, cu Masterat în Drept Comercial European – Universitatea Gheorghe Cristea București și Masterat în Managementul Integrării Europene și Administrației Publice – Științe Politice, din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu. Acesta este și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Hyperion.

Acesta mai are cursuri la Colegiului Național de Apărare (CNAp), Institutul Diplomatic Român (IDR) și Institutul Național de Administrație (INA). În perioada 2011-2017 a fost președintele fundației “Din Suflet, pentru Suflet”.

Florescu pare că a utilizat expresii jignitoare, cu conotații rasiste, la adresa unor adversari politici

Ștefan Florescu a făcut parte din partidul lui Dan Voiculescu până în 2012, când și-a dat demisia pentru a candida ca independent la Primăria Sectorului 6. De atunci a candidat la fiecare 4 ani, însă fără succes.

Presa de cancan a publicat în trecut înregistrări audio în care Florescu pare să utilizeze expresii jignitoare, cu conotații rasiste, la adresa unor adversari politici. El a spus că declarațiile sale au fost scoase din context.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: