Skip to content
Politică

VIDEO. Ciolacu anunță că PSD le va prezenta românilor un bilanţ „cinstit şi realist” al celor 6 luni de guvernare: Ştim care sunt greutăţile oamenilor

Inquam Photos/Octav Ganea

PSD le va prezenta românilor joi un bilanţ „cinstit şi realist” al celor şase luni de guvernare, a anunţat preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Mâine, PSD le va prezenta românilor un bilanţ cinstit şi realist al celor 6 luni de guvernare. Nu vrem să fardăm realitatea. Ştim care sunt greutăţile oamenilor şi ce aşteptări au de la noi”, a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

El a adăugat că în bilanţul PSD „nu vor fi vorbe mari, ci adevăruri simple”. „Este un moment în care nu facem promisiuni, ci aducem argumente. În care explicăm, din nou, de ce vrem să folosim toate resursele necesare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie şi pentru a susţine dezvoltarea firmelor româneşti. Este un raport onest în faţa românilor, aşa cum cred că trebuie să facă orice guvernare serioasă şi responsabilă”, a arătat acesta.

Guvernul condus de premierul Nicolae Ciucă are 6 luni de când conduce România, într-o perioadă în care țara noastră merge din criză în criză. Războiul din Ucraina, facturile mari la energie electrică și gaze, inflația, creșterea prețurilor, pandemia sunt doar câteva probleme care au marcat ultimele 6 luni, iar Guvernul este departe de a găsi o soluție care să rezolve toate aceste crize.

CITIȚI ȘI: ANALIZĂ Ce rezultate a avut guvernul Ciucă în primele 6 luni: marile teste de rezistență pentru PNL, PSD și UDMR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *