VIDEO Ciolacu: Construim trei poduri rutiere noi peste Prut

Sursa foto: captură video

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că Guvernul începe să pună în practică construirea a trei poduri rutiere peste Prut, menţionând că acestea vor duce la creşterea relaţiilor comerciale cu Republica Moldova.

„Astăzi începem să punem în practică şi cele convenite anul acesta cu Guvernul Republicii Moldova privind construirea a trei noi poduri rutiere peste Prut. Primul este între Albiţa şi Leuşeni, apoi între Oancea şi Cahul, iar al treilea la Sculeni. Aceste poduri vor duce la un nivel mult mai mare relaţiile comerciale dintre românii de pe ambele maluri ale Prutului”, a afirmat Ciolacu, în debutul şedinţei de Guvern.

Pe ordinea de zi a şedinţei Executivului se află aprobarea Acordurilor cu Republica Moldova referitoare la podul rutier peste râul Prut, la frontiera între cele două state, între localităţile Sculeni (România) – Sculeni (Republica Moldova), la podul rutier peste râul Prut, la frontiera între cele două state, între localităţile Oancea (România) – Cahul (Republica Moldova) şi, respectiv, la podul rutier peste râul Prut, la frontiera între cele două state, între localităţile Albiţa (România) – Leuşeni (Republica Moldova).

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL