VIDEO Ciolacu: Mă bucur că ASF propune prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 septembrie 

foto: PSNews
foto: PSNews

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că se bucură că Autoritatea de Supraveghere Financiară propune oficial prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 septembrie 2024, el arătând că este o măsură necesară pentru a împiedica apariţia unor dezechilibre în piaţă. În şedinţă intră şi o ordonanţă de urgenţă pentru modernizarea pieţei de capital din România.

”Mă bucur că Autoritatea de Supraveghere Financiară propune oficial prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 septembrie 2024. Este o măsură necesară pentru a împiedica apariţia unor dezechilibre în piaţă”, a spus premierul.

Şeful Executivului a precizat că tot ASF propune în şedinţa de vineri o ordonanţă de urgenţă pentru modernizarea pieţei de capital din România.

Este un act agreat de conducerea ASF cu întreaga industrie şi o mare noutate este că IMM-urile vor avea, în premieră, posibilitatea de a se finanţa prin intermediul pieţei de capital”, a subliniat premierul.

Cieste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: