Skip to content
Politică

VIDEO Ciolacu neagă că premierul i-a cerut să nu mai dea declaraţii despre majorări de pensii

Inquam Photos / Octav Ganea

„Cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comunicăm şi când să comunicăm”! Este răspunsul oferit de președintele PSD, Marcel Ciolacu, la întrebarea jurnaliștilor dacă este adevărat că premierul i-a cerut luni, în şedinţa coaliţiei de guvernare, să nu mai dea declaraţii publice despre majorări de pensii.

„Este foarte greu. Suntem doi lideri de la două partide, cu adevărat, eu la Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, dânsul de la al doilea partid, Partidul Naţional Liberal, dar cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comunicăm şi când să comunicăm”, a declarat Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Liderul PSD a negat și faptul că premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, i-a cerut să nu mai facă „propuneri inflaţioniste”. „Nu a existat aşa ceva, chiar vă spun cu toată responsabilitatea, nu am auzit de o astfel de propunere sau o astfel de remarcă din partea domnului prim-ministru şi cred că cine transmite pe ştiri pe surse astfel de lucruri îngreunează activitatea coaliţiei, nu o uşurează”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *