VIDEO Alegeri prezidenţiale. Ciolacu și-a anunțat candidatura. Reacții din PNL: „Va pierde!”

Sursa: foto Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul și-a anunțat ieri candidatura la alegerile prezidențiale printr-un mesaj trimis în interiorul Partidului Social Democrat. Nu este nicio noutate, era evident, a afirmat europarlamentarul PNL Daniel Buda, printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

„Dacă ne uităm și la faptul că a fost la Văratec, în 15 mai, la ei este o cutumă, din păcate și la partidele extremiste des întâlnită, de a merge, înainte să facă anunțuri importante pentru țară la biserică, pentru binecuvântarea celui de sus, deși n-ar trebui. Știam că se va anunța această candidatură și din discuțiile pe care le are cu George Simion astfel încât să-l maximizeze pe acesta și să intre în turul doi cu el, și nu cu Nicolae Ciucă, conștienți fiind de faptul că dacă merge cu Ciucă va pierde alegerile prezidențiale și multe alte chestiuni pe care nu le cunoaștem. Evident, am mai spus în spațiul public, dar fiecare partid până la urmă  are dreptul și responsabilitatea de a veni cu ca candidaturi pe care le apreciază ca fiind necesare pentru propriul electorat. (…)

Noi am cerut și altor forțe de dreapta, plecând de la împrejurarea că suntem partidul care a câștigat alegerile locale (…), spus că toate forțele politice de dreapta care doresc să avem un președinte de dreapta să vină alături de Partidul Național Liberal, pentru că suntem singurul partid capabil să garanteze până la urmă un președinte, așa cum am făcut în ultimii 20 de ani”, a explicat Daniel Buda.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: