Skip to content
Politică

VIDEO Cioloș recunoaște că e amic cu Dragnea. Silviu Mănăstire: ”O dedicație pentru toți haterii care ați înjurat aici timp de un an”

Jurnalistul Silviu Mănăstire publică, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, fragmente dintr-un interviu acordat de Dacian Cioloș lui Mihai Gâdea la Antena 3, în care liderul USRPLUS recunoaște că e ”amic” cu Liviu Dragnea, Victor Ponta și Vasile Dâncu.

Clipul este ”o dedicație din tot sufletul haterilor care ați înjurat timp de 1 an pe aceasta pagină (de la alegerile prezidențiale, când Dănuț Barna s-a făcut de rușine în fața Vioricăi Dăncilă); nu ați fost cenzurați pe această pagină tocmai pentru a vedea ce fel de oameni sunteți, ce apucături aveți, ce mentalități. Am făcut un experiment pentru a înțelege cum gândiți. Acum ne-am lămurit”, susține Silviu Mănăstire, într-un mesaj adresat membrilor și susținătorilor USRPLUS.

”După un an de zile ați reușit să faceți de rușine chiar și conceptul de “liberă exprimare totală, neîngrădită” la care personal țin atât de mult.

Ce știți să faceți bine este sa urâți, să propagați URA, nu întâmplător ultimul clip electoral mustește de ură și urlete revoluționare. Eu cred că revoluția voastră progresistă, sexomarxistă, în culorile cucurcubeului nu va prevala în România.

Pentru URA pe care o propagați, răspunsul este același: vom publica informații, declarații și documente despre voi, despre afacerile și interesele voastre, despre ipocrizia voastră, despre demagogia voastră, despre conflictele de interese murdare în care sunteți prinși, despre corupția voastră/ morală și materială, despre CV-uri falsificate, despre impostura voastră. Adevărul învinge URA!”, scrie jurnalistul.

1 comentariu la “VIDEO Cioloș recunoaște că e amic cu Dragnea. Silviu Mănăstire: ”O dedicație pentru toți haterii care ați înjurat aici timp de un an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *