VIDEO Ciprian Ciucu: Inclusiv USR-ul mă susține pentru un nou mandat la Sectorul 6

Ciprian-Ciucu
INQUAM PHOTOS - SABIN CIRSTOVEANU

Inclusiv USR-ul mă susține pentru un nou mandat la Sectorul 6, chiar dacă nu declarat, spune primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Invitat în studioul Puterea Știrilor, candidatul PNL-PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6 a susținut că „pentru un primar este important să-și treacă proiectele, să vină cu o viziune și este mai puțin important de unde își ia sprijinul politic”.

„Păi dacă faci treabă, ești susținut (n.r – întrebat cum e să fie candidat PNL-PSD la Primăria Sectorului 6, dat fiind faptul că în trecut, în 2020, se lupta pentru Primăria Sectorului 6 cu Partidul Social Democrat). Din punctul meu de vedere este OK, pentru că vreau să-mi continui proiectele în Sectorul 6. Cred că inclusiv USR-ul mă susține, chiar dacă nu declarat. Pentru un primar este important să livreze oamenilor. Pentru un primar este important să-și treacă proiectele și este important să vină cu o viziune și este mai puțin important de unde își ia sprijinul politic(…).

Politica este arta de a face lucrurile posibile. Știți foarte bine, eu nu m-am dezis de alianța cu USR PLUS. Drept dovadă, ei acum sunt la putere, au viceprimari în funcție cu atribuții. Faptul că au ales să mă contracandideze și să nu mă susțină public, a fost decizia domniilor lor. Nu am refuzat sprijinul PSD, pentru că s-a făcut alianța pe București”, a declarat Ciprian Ciucu, în direct la Puterea Știrilor.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL