Skip to content
Politică

VIDEO. Cîţu: Am fost subminaţi permanent de majoritatea toxică PSD din Parlament. Urmează un moment de cumpănă pentru România

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat joi, la prezentarea programului de guvernare PNL, că „majoritatea toxică PSD din Parlament” a „măcelărit” principalele măsuri guvernamentale.

Am fost subminaţi permanent de majoritatea toxică PSD din Parlament. Fiecare propunere a fost măcelarită de această majoritate toxică şi nu au fost singuri, au fost susţinuţi de propaganda veninoasă de televiziuni şi trusturi mass-media care-i susţin. Îndemnul preşedintelui Klaus Iohannis de a termina cât mai repede cu majoritatea toxică din Parlament este singurul corect şi profund justificat.

Urmează un moment de cumpănă pentru România, alegerile parlamentare. Vă dau un exemplu să înţelegeţi cum ar putea să fie anul viitor. Imaginaţi-vă că mergeţi cu bicicleta pe stradă fără să vă fie frică că după fiecare colţ apare Ciolacu cu gaşca lui să vă bage beţe în roate”, a declarat Florin Cîțu.

Soluția PNL pentru o economie liberală

Vorbesc azi despre România liberală și soluția noastră pentru o economie liberală. În acest an ne-am concentrat cu toții să rezolvăm această criză de sănătate. A fost un test neprevăzut pentru acest Guvern și am făcut tot ce am putut pentru ca efectele crizei să fie cât mai puțin resimțite. Poate nici noi nu am fost perfecți mereu, dar să aveți certitudinea că soluția liberală e singura care poate scoate România din această criză.(…)

Îmi permit să mă adresez românilor indeciși. România liberală va fi condusă pe principii ferme: proprietatea e ne neatins, cetățenanul e pe aceași treaptă cu statul, informatizarea și digitalizarea – am scăpat de acea glumă proastă a statului român de a-ți lua parola de la etajul 2 – eliminarea barierelor din economie, incurajarea inițiativei private. Românii nu mai trebuie cumpărați, ei trebuie să știe că, într-o Românie liberală, toți pornesc cu șanse egale. Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația”, a declarat Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *