Skip to content
Politică

VIDEO. Cîţu prevesteşte o inflaţie de candidaţi la şefia PNL

Inquam Photos/Octav Ganea

Florin Cîțu a declarat joi seara că, după ce se dă startul Congresului, vor exista mai multe candidaturi pentru șefia PNL. Pe de altă parte, premierul a evitat să răspundă dacă va candida, însă i-a mulțumit lui Emil Boc pentru susținerea, deja exprimată public.

Îi mulțumesc domnului Boc. Venind de la o persoană care a fost și premier, președinte de partid, primar de succes, o astfel de apreciere te responsabilizează în primul rând.

Duminică, PNL dă startul Congresului. Așteptările sunt ca după ce începe Congresul să vedem candidații la funcția de președinte al PNL, deci după ce se dă startul atunci vom vedea mai mulți candidați și este bine. Competiția este bună. Toți cei care doresc să participe, în momentul în care vor avea un calendar clar al Congresului vor ști exact ce să facă”, a declarat Florin Cîțu la postul B1TV.

În context, premierul susţine că actuala guvernare nu face altceva decât să pregătească terenul pentru cel puțin 8 ani de guvernare liberală.

Nu creștem taxe, românii ar trebui să vadă dacă a apărut așa ceva. Nu a apărut! Este o guvernare care pregătește terenul pentru o guvernare de 8 ani, liberală. Măsurile le luăm în consultare cu românii. PNRR va fi prezentat public în detaliu.

Am găsit multe proiecte care zăceau în ministere. În PNRR am cerut acel proiecte serioase, mature. Nu mai vreau doar să punem proiecte pe hârtie„, a mai spus Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *