VIDEO Ciucă: Astăzi nu este vorba despre mine, ci despre viziunea noastră comună pentru viitorul României

Captură video


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, la Consiliul Naţional care validează candidatura sa lla Preşedinţie, că evenimentul şi candidatura nu sunt despre el, ci despre „soarta românilor în anii care vin”.

Ajuns cu întârziere la Consiliul Naţional al partidului în care este validată candidatura sa, după ce a fost în zonele afectate de inundaţii, el a cerut „solidaritate, indiferent de culoarea politică” faţă de persoanele afectate de inundaţiile devastatoare din judeţul Galaţi, potrivit News.ro.
„Vă reamintesc că principala noastră vocaţie ca politicieni este de a fi în serviciul ţării, în serviciul comunităţilor noastre, de a reprezenta interesele legitime ale alegătorilor şi mai ales ale celor care trec prin încercări. Vă vorbesc astăzi cu profund respect şi recunoştinţă pentru munca dumneavoastră în slujba românilor, a comunităţilor pe care le reprezentaţi, a României dar şi a PNL. Sunt pe deplin conştient de provocările uriaşe care ne aşteaptă, de aceea cred că astăzi nu este vorba despre mine, ci despre viziunea noastră comună pentru viitorul României, despre angajamentul nostru de a aduce stabilitate, progres şi unitate. Este vorba despre soarta românilor în anii care vin, despre un context geo-politici dificil în care misiunea noastră trebuie să rămână neclintită: să sprijinim, să construim să apărăm şi să muncim pentru români”, le-a transmis Ciucă liberalilor.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: