Skip to content
Showbiz

VIDEO Clipul piesei care reprezintă România la Eurovision, peste 2,2 milioane de vizionări pe YouTube

captura video

Videoclipul piesei „Amnesia” care reprezintă România anul acesta la Eurovision Song Contest a acumulat peste 2,2 milioane de afişări pe YouTube.

Proiectul României la Eurovision, cum îl numeşte TVR, a depăşit 2,2 milioane de vizualizări pe canalele oficiale de YouTube ale Eurovision Song Contest şi Roxen, interpreta piesei.

Regizat de Bogdan Păun, clipul a înregistrat aproximativ 1,4 milioane de vizualizări pe canalul ESC şi mai mult de 850.000 de vizualizări pe canalul cântăreţei.

Roxen a început repetiţiile pentru show-ul pe care îl va susţine pe 18 mai pe scena din Rotterdam şi a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului şi a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Ţările de Jos, din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 40 de ţări.

România va fi reprezentată la ESC 2021 de Roxen, care va interpreta melodia „Amnesia” în prima semifinală, scrie news.ro.

Săptămâna trecută, organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că pentru ediţia de anul acesta va fi permisă participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam, ca parte a unui test derulat de guvernul olandez.

 

1 comentariu la “VIDEO Clipul piesei care reprezintă România la Eurovision, peste 2,2 milioane de vizionări pe YouTube

  1. In stilul piesei cu care a castigat noevegianca de culoare.
    Imi place,dar nu are sorti de izbanda.Pacat,chiar e fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *