VIDEO Clotilde Armand a semnat pentru Geoană. Fostul primar încă refuză să accepte înfrângerea de la alegeri

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Clotilde Armand, ex-edil al Sectorului 1, încă refuză înfrângerea de la alegerile locale din 9 iunie. Într-o filmare obținută în exclusivitate de PS News, Clotilde Armand anunță că a semnat pentru toate partidele care i-au cerut, inclusiv pentru Mircea Geoană.

Clotilde Armand nu o susține pe Elena Lasconi

„Și Geoană și tot”, spune Clotilde Armand, care adaugă că „susțin USR, dar aici e vorba de a susține candidatura…”.

Situația este cu atât mai ciudată întrucât Clotilde Armand face parte din conducerea USR, partid care are un candidat oficial la alegerile prezidențiale, în persoana Elenei Lasconi.

Ba mai mult, organizația USR București, condusă de Vlad Voiculescu, a desemnat-o la începutul lunii, prin vot, pe Clotilde Armand drept cap de listă pentru Senat la alegerile parlamentare, potrivit procesului verbal de ședință. Clotilde Armand, care a pierdut în 9 iunie alegerile pentru Primăria Sectorului 1, a fost trimisă în judecată în aprilie de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. Armand a respins acuzațiile.

Ședința USR București a fost marcată de tensiuni din cauza faptului că președintele organizației, Vlad Voiculescu, a decis ca listele de candidați la Parlament să fie decise de doar 50 de delegați în numele întregii filiale – cea mai mare din România.

P.S Redacția PS News i-a solicitat un punct de vedere Elenei Lasconi, însă aceasta nu a răspuns solicitărilor noastre, până la publicarea materialului.

 

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: