Skip to content
Cluj Știri locale

VIDEO Cluj-Napoca: Procurorii au deschis dosar penal după o petrecere pe Cluj Arena unde au participat 320 de persoane care nu purtau mască și nu păstrau distanțarea fizică

captura video
" "

Procurorii au întocmit un dosar penal după organizarea unei petreceri pe Cluj Arena din Cluj-Napoca la care au participat peste 320 de persoane, care nu au purtat mască şi care nu au păstrat distanţarea fizică recomandată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

" "
" "

„În noaptea de 03/04 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj – Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, precizează comunicatul.

Sursa citată a menţionat că urmărirea penală este efectuată in rem. Evenimentul a fost organizat de The Date, care potrivit paginii de Facebook, „este un brand de petreceri premium, menite să creeze «nopţi experienţă», în locaţii diferite de fiecare dată.

La petrecere a fost invitat să mixeze DJ-ul Vali Bărbulescu, iar evenimentul a continuat şi după venirea poliţiştilor, potrivit cluj24.ro. De asemenea, oganizatorul evenimentului a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, mai transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *