Skip to content
Cluj Știri locale

VIDEO Cluj: Şocul unui şofer de camion, după ce vehiculul a fost „înghiţit” de şoseaua refăcută recent. „Calitatea lucrării se poate vedea azi”

captura video

Şocul unui şofer de camion, după ce vehiculul a fost „înghiţit” de şoseaua refăcută recent. „Calitatea lucrării se poate vedea azi”

Angajatul firmei de salubritate s-a speriat când a văzut camionul cu cele două roţi de pe partea stângă ridicate în aer şi cu cele două roţi de pe dreapta scufundate în acostamentul şoselei. Întamplarea demnă de cascadorii râsului s-a petrecut la Dej, pe strada Bistriţei, relatează Dejeanul.

Potrivit sursei citate, muncitorii firmei de salubritate colectau gunoaiele de la casele din zonă, dar, la un moment dat, când au tras pe dreapta, roţile masinii s-au afundat în pământul acoperit cu piatră spartă. Surpriza e cu atât mai mare cu cât strada a fost reabilitată de curând. De altfel, oamenii din zonă sunt revoltaţi, pentru că acostamentul a fost refăcut recent, iar muncitorii au lucrat acolo timp de mai multe săptămâni, însă astăzi au putut vedea şi calitatea lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *