Skip to content
Societate

VIDEO Cluj: Un șofer a fost filmat în timp ce chinuie un cal – animalul, legat de mașină cu o funie, încearcă cu greu să țină pasul

Captura video

Imagini șocante au fost surprinse pe un drum din județul Cluj – un șofer a înregistrat momentul în care un cal legat de o mașină alerga pe șosea. Pe filmare se vede cum animalul este legat de o funie de 2 metri și se chinuie să alerge și să țină pasul cu mașina.

Lângă el, un alt cal aleargă liber, iar la un moment dat intră chiar pe contrasens. Imaginile au fost filmate în localitatea Someșul Rece și au fost postate pe o rețea socială. Poliția s-a autosesizat, iar dacă va fi identificat, șoferul riscă dosar penal și amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Polițiștii biroului pentru protecția animalelor s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în urma apariției pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină, legată de un autoturism pus în mișcare. În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfășurării incidentului, iar la finalizarea acestora, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a spus Andreea Vișan, purtătoare de cuvânt a IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *