Skip to content
Constanța Știri locale

VIDEO Concert Vali Vijelie în Eforie Nord, „acompaniat” de Poliţie. Cum au fost împrăștiați spectatorii

" "

Lumea adunată la concert a fost împrăştiată într-un mod inedit de către poliţişti. Totul s-a petrecut pe litoral, în Eforie Nord.

Oamenii s-au adunat într-un loc unde Vali Vijelie susţinea un concert, în staţiunea Eforie Nord. Poliţiştii au recurs la un mod inedit de a-i împrăştia pe spectatori: au pornit sirenele autospecialelor. În cele din urmă, lumea a părăsit zona. Tot în Eforie Nord, la finalul lunii iulie, mai mulţi turişti au dansat sârba pe o stradă. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţa a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză (care a difuzat muzica) şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

" "

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică. Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *