Skip to content
Constanța Știri locale

VIDEO Concert Vali Vijelie în Eforie Nord, „acompaniat” de Poliţie. Cum au fost împrăștiați spectatorii

Lumea adunată la concert a fost împrăştiată într-un mod inedit de către poliţişti. Totul s-a petrecut pe litoral, în Eforie Nord.

Oamenii s-au adunat într-un loc unde Vali Vijelie susţinea un concert, în staţiunea Eforie Nord. Poliţiştii au recurs la un mod inedit de a-i împrăştia pe spectatori: au pornit sirenele autospecialelor. În cele din urmă, lumea a părăsit zona. Tot în Eforie Nord, la finalul lunii iulie, mai mulţi turişti au dansat sârba pe o stradă. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţa a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză (care a difuzat muzica) şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică. Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *