Skip to content
Politică

VIDEO Conferința FUMN despre Rep. Moldova. Dan Dungaciu indică capcana în care pică presa de la București

mystage.ro

În cadrul dezbaterii „Moldova Azi-integrare europeană între speranțe și dezamăgiri”, organizată de  Fundația Universitare a Mării Negre, s-a ridicat problema apropierii foarte mari dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Vladimir Putin, Dan Dungaciu explicând care este greșeala făcută de presă atunci cand vine vorba de politicianul moldovean.

„O mare capcană în care, uneori, presa de la București cade, este interesul masiv pentru Dodon. Interesul masiv pentru Dodon, ce face acesta, unde se duce și unde joacă ocultează de fapt exact relația lui Igor Dodon cu Plahotniuc. Sigur că este apetisant pentru presă: să spui „președintele, reprezentantul lui Putin face și drege”. Nu. Dodon nu este singur, iar lui Plahotniuc îi convine exact asta. Citiți presa de la Chișinău asociată cu Plahotniuc. Ea vorbește despre Dodon, dar niciodată nu vorbește despre Dodon și Plahotniuc”, a declarat președintele Fundației Universitare a Mării Negre.

De asemenea, în cadrul dezbaterii s-a discutat despre o apropiere între România și Republica Modova în termenii integrării europene a celei din urmă, dar și despre nevoia de a se distanța cât mai mult de influența Rusiei.

Vă prezentăm în cele ce urmează VIDEO cu dezbaterea integrală:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *