Skip to content
Politică

VIDEO Conflict deschis între Liviu Dragnea şi jurnalistul Victor Ciutacu. Politicianul a anunţat că va deschide proces în instanţă

Inquam Photos / George Calin

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea şi jurnalistul Victor Ciutacu sunt într-un conflict deschis după ce într-o emisiune tv a fost dezbătută varianta ca politicianul să fi fost victima unui abuz sexual în Penitenciarul Rahova, unde a fost închis.

În urma emisiunii, politicianul a anunţat că îl va “târî în instanţe” pe jurnalist şi postul la care este angajat.

Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo-jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi. Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise. În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți! Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine! Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Și Ciutacu i-a răspuns lui Dragnea, spunându-I că se vor întâlni în instanţă.

„Numai cu domnu’ Dragnea nu apucasem să mă judec. Da, Liviu, ne vedem în instanță. Dacă tu asta vrei, dorința ta e lege pentru mine. Pseudo-jurnalistul Ciutacu…”, a scris Ciutacu pe Facebook.

El i-a transmis de asemenea lui Dragnea să îi comunice care sunt mogulii care îi comandă subiectele de presă:

Dragă Liviu, că sunt convins că te uiți la televizor, ținând cont că noi doi am avut o relație personală și că îți cunosc toată familia, cu „f” mare, aștept să-mi spui mie în privat, nu la televizor, și pe urmă spunem împreună la televizor, cine sunt mogulii ăia securiștici care mă plătesc pe mine să te denigrez pe tine. După ce o să spui asta, poate o să avem și o discuție față în față, cu sau fără camerele de luat vederi, în care sunt convins că sunt foarte lucruri de lămurit, Liviu, despre mogulii ăștia securistici care te persecută, despre ce relație ai avut tu cu acești moguli securistici care azi de persecută și nu în ultimul rând despre cauzele care te-au făcut irelevant pe scena politică, Liviu. Îți dau o veste proastă, singurele știri care mai fac audiență cu sau despre tine sunt cele care privesc vârsta noilor tale gagici și, din nefericire, presupusule abuzuri la care ai fost supus în pușcărie și care sper să nu se fi petrecut la adresa ta. Al tău, cu drag, Victor”.

Fostul lider PSD i-a mai transmis încă un mesaj lui Ciutacu prin care îi transmite că intenţia de a-l da în judecată este cât se poate de serioasă:

Trecând, domnule Ciutacu, peste simpatia pe care mi-o purtați, tratam cu o oarecare seriozitate emisiunea dumneavoastră, dar constat că ați reușit să o aduceți la un nivel de joasă speță. Faptul ca ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune. Iar tot ceea ce voi obține în instanță de la dumneavoastră voi dona cât mai multor familii de români aduse în prag de sărăcie de acest guvern sinistru. Și mai urât este că terfeliți niște tineri fără a-i cunoaște, tineri care încă mai speră că au un viitor în țara asta”, a adăugat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *