Skip to content
Constanța Știri locale

VIDEO Constanța: Protest față de noile restricții, în fața Prefecturii

Captură Foto
" "

Protest cu peste o sută de persoane în fața Prefecturii Constanța. Oamenii au ieșit duminică în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de noile restricții care au fost instituite pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Cei mai mulți dintre manifestanți au purtat măști de protecție. Oamenii au scandat mesaje precum ”Libertate, libertate!”.

" "
" "

Potrivit presei locale, protestul s-a încheiat în jurul orei 18.30. Un protest similar a avut loc, sâmbătă, și la Timișoara.

Manifestația are loc în contextul în care duminică au intrat în vigoare noile restricții, care se aplică în funcție de rata de incidență din fiecare localitate.

Astfel, în localitățile unde rata infectărilor este mai mare de 4 la mia de locuitori, în weekend, magazinele se închid la ora 18.00, iar circulația în afra locuinței sau gospodăriei nu mai este permisă după ora 20.00, în lipsa unor motive serioase.Ce au văzut medicii de pe ambulanţă când au ajuns acasă la Cornelia Catanga, iar cântăreaţa încă mai trăia

În zonele în care sunt mai mult de 7,5 cazuri de infectare la mia de locuitori aceste reguli se aplică și în restul zilelor săptămânii.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *