Skip to content
București Știri locale

VIDEO Controale ANPC la STB, de la prima oră: „43 de tramvaie curățate de doar doi oameni. Pare desprins din reclamele la detergenți”

Inquam Photos / Octav Ganea

ANPC a demarat, miercuri dimineaţa, acţiuni de verificare a mijloacelor de transport în comun ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB), operațiunea fiind în desfăşurare, anunță reprezentanţii săi.

„Începând cu ora 4, în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti -Ilfov au desfăşurat acţiuni de verificare a activităţii STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri”, transmit reprezentanţii ANPC. Aceştia au precizat că acţiunea este în desfăşurare. Potrivit primelor imagini transmise din timpul controalelor, inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare și scaune cu capitonajul deteriorat. De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.

Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a comentat preşedintele ANPC Horia Constantinescu. ANPC urmează să prezinte în cursul zilei concluziile controalelor, informează digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *