Skip to content
Societate

VIDEO Criminalul din Onești amenința pe Facebook, în urmă cu 3 ani: „Voi face dreptate cu armă de foc”

Gheorghe Moroșan (68 de ani), bărbatul din Onești, județul Bacău, care a ucis doi muncitori sechestrați într-un apartament, și-a exprimat disperarea de ani de zile în spațiul public. În 2018, acesta a publicat pe Facebook o înregistrare video în care a anunțat că se va răzbuna pentru pierderea imobilului, dacă nu i se va face dreptate, prin intermediul instituțiilor statului.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

Amenințările din 2018 ale bărbatului din Onești, care a sechestrat și ucis doi muncitori

Familia lui Moroșan, amenințată cu arma și scoasă cu forța, în stradă

Mesajul lui Moroșan nu a fost luat în seamă, iar în martie 2021 a ucis doi electricieni, unul de 36 de ani, altul de 52 de ani, trimiși de noul proprietar al imobilului din Onești. Bătrânul nu a utilizat o armă de foc, ci i-a ucis pe cei doi muncitori cu o sabie și un cuțit de bucătărie.

Evacuarea oneșteanului ar fi avut loc atunci când Moroșan a fost plecat în străinătate, iar executorul și polițiștii ar fi pătruns cu forța în casă, fără să prezinte un document oficial – „hotărârea judecătorească definitivă și irevocabilă, învestită cu formule executorii, care le-a dat dreptul să intre în apartament”. Mai mult, polițiștii ar fi amenințat-o pe fiica lui Moroșan, cu arma. Oneșteanul a încercat să-și recupereze lucrurile, dar nu a reușit să facă acest lucru, pentru că sigiliul ar fi fost violat. Moroșan a făcut mai multe plângeri penale, dar nu ar fi fost niciodată luat în seamă. Ar fi făcut reclamații și la conducerea Poliției Onești, însă fără rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *