VIDEO Cu ce se lăuda șoferul drogat care a omorât doi tineri

2 Mai şofer drogat
Sursa foto: Viaţa Dobrogei

Continuă să apară noi informații despre Vlad Pascu, șoferul drogat de 19 ani care a omorât alți doi tineri în tragedia de la 2 Mai.

Pe internet apar imagini uluitoare care confirmă că tânărul Pascu nu era nici pe dep

arte străin de consumul de stupefiante, ba chiar dădea lecţii, pe reţele de socializare, de combinaţii letale şi se lăuda cu businessuri şi conturi pline.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de faţă, business-uri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi toată viaţa”, spune Vlad Pascu, cu voce împleticită.

„Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”,  declară o tânără care apare în postarea cu un Vlad Pascu afltat evident sub influența substanțelor pe care le laudă.

 

 

Reprezentanţii corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne sunt marți la Constanţa. Ei au oprit mai întâi la Serviciul Rutier, apoi au mers la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi urmează sediul Poliţiei din Vama Veche. Corpul de control cercetează seria de nereguli care a dus la tragedia din 2 Mai. În acea seară, mai mulţi martori au sunat la 112 şi au spus că un şofer conduce haotic.

După două ore, un echipaj format din poliţişti şi jandarmi au identificat autoturismul în trafic şi l-au oprit. În maşină, oamenii legii au găsit droguri, dar șoferul a fost testat doar cu aparatul etilotest la sediul poliţiei şi lăsat să plece. Agenții nu și-au făcut datoria de a suna la IPJ Constanţa şi să ceară un drugtest. Mai mult, se pare că poliţistul nu a verificat nici actele şoferului, pentru că ar fi văzut că nu are nici asigurare RCA, ceea ce ar fi atras ridicarea talonului autor şi a plăcuţele de înmatriculare. Astfel, şoferul ar fi plecat pe jos de la sediul poliţiei şi ar fi fost evitat accidentul.

În ancheta internă deschisă de IPJ Constanţa sunt cercetaţi doi agenţi şi un ofiţer.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL