Skip to content
Politică

VIDEO. Cum fură Liviu Mălureanu, președintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, alegerile în Vrancea

usr.ro

Acuzaţii grave între membrii USR! Alegerile interne din partid au fost fraudate în cadrul USR filiala Vrancea de către Liviu Mălureanu, președintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Într-o înregistrare video, Radu Ţigănuş, subprefect şi președintele PLUS Vrancea, lansează acuzaţii de fraudă electorală la adresa secretarilor de stat Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu, care candidează pentru a conduce USR-PLUS Focșani și respectiv USR-PLUS Vrancea.

 

Ţigănuş l-a acuzat pe Mălureanu că a fost prins cu buletine de vot în afara sediului partidului. „Să vadă toată ţara ce se întâmplă în USR Vrancea. Au pus o comisie electorală care să păzească toate măgăriile pe care le face domnul Mălureanu.

Aşa se organizează alegerile în cadrul USR Vrancea de către oamenii lui Dan Barna. Asta este partidul oamenilor corecţi, oameni care fură, fură voturi. Oamenii lui acopera furtul electoral, aştia sunt oamenii noi din USR”, susţine suprefectul.

Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu au făcut o ședință nestatutară, noaptea, ca hoții, au făcut comisie de vot paralelă care să-i slujească și să le acopere toate măgăriile. Conform tuturor procedurilor, Biroul Județean reunit avea posibilitatea să numească o comisie electorală, n-au ținut cont de ea, au făcut tot posibilul să anuleze alegerile.

Am sesizat toate organele statutare din cadrul partidului, procesul de vot nu este legal și statutar întrunit, buletinele de vot nu sunt ștampilate, urna nu e ștampilată, comisia e numită nestatutar, am găsit membri USR care aveau buletine precompletate cu bifele pe candidații care trebuie să iasă.

Aștept de la conducerea națională a USR să se implice astfel încât procesul electoral intern să fie unul statutar și legal”, a mai declarat subprefectul de Vrancea.

Într-o altă înregistrare este suprinsă o membra a USR Vrancea care împarte buletine de vot precompletate. Poliția a mers la sediul USR Vrancea, în urma unei sesizări la 112.

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la unele neînțelegeri între mai multe persoane, în municipiul Focșani, în zona Sala Polivalentă. Echipajul sosit la fața locului a aplanat conflictul spontan între o femeie și un bărbat. Verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, a transmis biroul de presă al IPJ Vrancea.

 

Liviu Mălureanu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie de marţi a premierului Florin Cîţu publicată în Monitorul Oficial. La începutul, acesta a înlocuit-o pe Violeta Vijulie care a fost eliberată din această poziţie printr-o altă hotărâre a şefului Executivului.

Liviu Mălureanu s-a născut la Focșani, iar în anul 2005 a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Econimice Bucureşti. A intrat în politică în anul 2016, când a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) și a devenit consilier local în Sectorul 3. Înainte de a intra în politică, Mălureanu lucra la World Vision România, la secţia audit intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *