Skip to content
Magazin

VIDEO Dacia intră în jocul de 1 Aprilie și anunță, în glumă, că lansează în spațiu SUV-ul DUSTAR

captura video
" "

Dacia pregătește de câteva zile o păcăleală de 1 Aprilie, care să includă și „cea mai mare aventură” în care este implicat modelul Duster. Povestea copiază gestul lui Elon Musk, care a trimis în spațiu un automobil Model 3, scrie profit.ro.

DUSTAR este numele sub care Dacia a decis „să trimită” în spațiu SUV-ul Duster. De fapt, este vorba despre o păcăleală de 1 Aprilie, fiind pentru prima dată când marca românească intră în jocul acestor glume, pe care alte mărci le-au transformat deja în tradiție. Specialiștii în marketing ai acestor mărci caută permanent idei care nu doar să amuze clienții, dar să reprezinte și acțiuni inteligente de marketing.

" "
" "

Un exemplar Duster a fost „trimis” în spațiu, s-a rotit de câteva ori, având pe fundal un mesaj care reiterează filosofia Dacia. „Nu e nicio păcăleală. Putem face multe. Cu puțin. Nu e știința rachetelor. Și-acum înapoi pe Pământ„.

Aventura DUSTAR (o combinație între numele Duster și STAR) va fi transmisă la ora 11.00, pe canalele Dacia de pe youtube și Facebook, fiind pregătită ca o veritabilă lansare în spațiu a unui automobil Duster. Dacia a mai îndrăznit recent o comparație cu marca americană electrică Tesla, când noul director al Dacia din România, Mihai Bordeanu, a spus că își dorește ca Dacia să fie mai mare decât Tesla.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *