Skip to content
Dâmbovița Știri locale

VIDEO Dâmbovița: Protest la Prefectură. Salariaţi au cerut salvarea COS Târgovişte, lefuri mai mari şi deschiderea şcolilor – „Cîţu să aibă pensia noastră”

Adevarul
" "

Sindicaliştii din Cartel Alfa au pichetat şi Prefectura Dâmboviţa. 100 de salariaţi din învăţământ, poliţie, sănătate şi industrie au cerut condiţii mai bune de trai şi salarii adecvate vremurilor. Salariaţii au mai criticat şi Guvernul României, care a anunţat că va prelua COS Târgovişte, înainte de alegeri, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Peste 100 de persoane salariaţi din învăţământ, poliţie, sănătate şi industrie au salarii mai mari şi consens politic.

" "
" "

Salariaţii au luat în derâdere mărirea salarială cu 40 de lei, despre care spun că îi ţine în sărăcie.

„Creşterea salariului minim este atât de mică, încât cei care sunt plătiţi cu salariul minim rămân săraci. Nu au nicio perspectivă. Mai bine de un milion şi jumătate de salariaţi din România sunt plătiţi cu salariul minim. Cu taxele pe care le avem acum şi contribuţiile care sunt numai în cârca angajatului, nu putem să facem decât să rămânem săraci”, a spus Nicolae Dragodănescu, lider Cartel Alfa, filiala Dâmboviţa.   Sindicaliştii au bătut monedă şi mult trâmbiţata preluare a Combinatului de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte de către Guvernul României. Lucru care nu s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *