VIDEO Dan Bucura: Fără penalii altora, dar cu penalii noștri! – ar trebui să fie noul slogan USR

Clotilde Armand, fosta primăriță de la Sectorul 1, a afirmat, într-o filmare obținută în exclusivitate de PS News, că a semnat pentru toți candidații la prezidențiale, cu excepția Elenei Lasconi, șefa USR.

„Am văzut că sunt multe persoane și personaje cu notorietate care semnează și în stânga, și în dreapta cu lejeritate. Mă gândesc aici la Nicușor Dan care, după ce a semnat pentru doamna Lasconi, și-a dat seama că și Nicolae Ciucă e o soluție. Bun, foarte bine, dar în cazul doamnei Clotilde Armand, cred că iarăși e o declarație aiuristică a domniei sale. Nu cred că a semnat pentru toți candidații. Deja știm că sunt foarte mulți candidați. Eu abia aștept să văd dacă există o semnătură pe listele doamnei Șoșoacă din partea lui Clotilde Armand. (…) Nu, cred că a aruncat-o așa pur și simplu, ca să-i dea o copită, metaforic vorbim, desigur, doamnei Elena Lasconi, pe care nu o are atât de tare la suflet”, a spus Dan Bucura, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

Legat de faptul că fosta primăriță deschide lista USR la alegerile parlamentare, jurnalistul este de părere că acesta arată cât de departe este organizația de propriile principii susținute sus și tare până acum.

„După ce ani de zile ai fost purtătorul de stindard și de slogan cu jos penalii și fără penali în funcții publice, să pui cap de listă o persoană nu bănuită, nu cercetată, ci trimisă în judecată… Adică case closed, asta e ultima fază. Adică, ești trimis în judecată și după aia, dacă s-a dat strâmb cu ciocănelul, e pușcăria. Dacă nici în situația asta nu ești penal, așa cum spuneau ei, jos penalii, atunci care e penal?  Adică fără penali, fără penalii tuturor, mai puțini ai noștri”, a subliniat Dan Bucura.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: