VIDEO Dan Motreanu: Avem nevoie de o echipă unită în PE

Sursă foto: media.pnl.ro
Sursă foto: media.pnl.ro

Prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, a afirmat, duminică, la evenimentul de lansare a candidatului PNL la primăria Mioveni, Alin Călinescu, că este nevoie de “o echipă unită în PE”. “Chiar cred în puterea dumneavoastră de a câștiga aceste alegeri”, a adăugat el.

“Am venit din trei motive, din interes că să văd un oraș frumos, pentru că este un brand Mioveniul și vă mărturisesc că știu că aici în Argeș avem o componentă culturală puternică pe care a dezvoltat-o Alin. Certitudinea este că Alin va fi primar și am dorit să îl cunosc, am venit pentru o speranță și pentru o dorința personală, ca în această zi, ca membru al PNL de 30 de ani…. Acest lucru trebui să vă dea o dorință și o energie și mai mare să mergeți să vorbiți cu oamenii, să le prezentați echipa noastră, echipa aceasta de tineri care doresc dezvoltarea României”, a declarat Motreanu.

El a vorbit despre două lucruri importante care astăzi sunt în prim planul atenției publice și care ocupă un prim plan al spațiului public: comasarea și candidatura comună.

“Pe 9 iunie vor fi alegeri comasate în vreo alte 7 țări, în Belgia vor fi alegeri comasate pentru europarlamentare, parlamentare. Dacă este să fim sinceri, nu este o stare excepțională, încercăm să revenim la normalitate care a fost în România timp de 30 de ani. S-a spus că aceste alegeri comasate ar ajuta pe unii și pe alții, ele însă aduc un echilibru. Alegerile europarlamentare s-au caracterizat printr-o prezență mai scăzută, dar prin comasare fiecare partid are de pierdut sau de câștigat. Candidatura comună pentru PE o pot descrie ca o echipa națională care se luptă într-o altă competiție, care pentru prima dată poate după 17 de activitate în PE care poate să meargă cu un proiect clar pentru următorul exercițiu financiar”.

Europa se schimbă, Europa vrea să își schimbe prioritățile în politica pentru agricultură comună și politica de coeziune, a adăugat Motreanu.

“Avem nevoie de o echipă unită în PE, chiar cred în puterea dumneavoastră de a câștiga aceste alegeri. În politică vine și scadența, în 2024 este anul scadenței, este anul în care PNL va câștiga în Argeș. Ca om care fac politică de 30 de ani în PNL, vă spun că PNL va fi primul partid al României și viața oamenilor se va schimba pentru mulți oameni de acum înainte!”, a mai spus liderul PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL