VIDEO Daniel Ciungu, consilier local Sector 1: „George Tuță a câștigat!”

Foto PS News

Clotilde Armand a depus cerere de renumarare a voturilor, în Sectorul 1.
Consilierul local PNL Sector 1, Daniel Ciungu, a comentat situația, în direct la emisiunea Puterea Știrilor, moderată de Marinela Angheluș. „Mă aștept ca judecătorii să ia deciziile necesare, cu dovezile pe care le au în față”, a punctat consilierul PNL.
„Se pare că avem parte de o telenovelă la Sectorul 1!
Un episod a fost în 2016, al doilea în 2020. În numărătoarea noastră paralelă pe care a și făcut-o publică George Tuță, se vede că noi am câștigat. Așteptăm să dea și USR numărătoarea lor paralelă, dacă au curaj. Noi am văzut pe domnul Drula că a ieșit public să recunoască eșecul. Pot să înțeleg nevoia cuiva care pierde la nivel foarte apropiat, de a cere renumararea, de a se asigura că voturile au fost date corect și numărate corect. Acesta este un lucru normal.
Mă aștept că judecătorii să ia deciziile necesare, cu dovezile pe care le au în față. Mai sunt câteva secții în care nu s-au închis procesele de numărare. Acest lucru s-a întâmplat și în 2020, la zece secții din 166. Atunci, Biroul Electoral de Sector a considerat că este necesară renumărarea.
Nu au fost mari diferențe, vorbim despre 2, 3 voturi pe secție. Clotilde Armand câștigase, pe numărătoarea paralelă PNL,  în 2020, cu 1010 voturi și dacă nu mă înșel, rezultatul final oficial a fost 1020 voturi, deci am avut o numărătoare  foarte bună legată de procesele verbale din secții.
Și în acest an consider că am avut o numărătoare paralelă, bună.
Dar, Biroul Electoral de sector poate să ia fiecare caz în parte, vad dacă au fost sau nu probleme și se va lua o decizie foarte clară, ca toată lumea să fie liniștită că voturile s-au dat corect și s-au numărat corect. E foarte important.
Și la Sectorul 1 și la Sectorul 2 , vedem că este o diferență tot de câteva sute de voturi, cred că 800 de voturi -diferența pentru Rareș Hopincă. Deci vedem încă o dată un rezultat strâns, dar totuși cetățenii cred eu că au decis că a trecut timpul scandalului”, spune Daniel Ciungu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: