VIDEO Diana Mardarovici: Îmi doresc să nu mai avem primari incompetenți în București

 

În contextul alegerilor locale de anul acesta, Diana Mardarovici, consilier general în cadrul CGPMB, a vorbit despre posibili candidați la Primăria Capitalei și la cele de sector.

Îmi doresc să nu mai avem primari incompetenți în București, a afirmat aceasta, amintind de buna colaborare pe care a avut-o timp de 10 ani cu Sebastian Burduja.

În ce privește informații privind numele candidaților, consilierul spune că au fost vehiculate mai multe nume în ultimele zile și că subiectul este încă deschis.

„Din câte știu eu, candidatul pe care l-am înaintat noi este în continuare Sebastian Burduja, dar nu aș vrea să mă aventurez dincolo de decizia asumată a partidului. În urma discuțiilor cu toate organizațiile, vom vedea dacă medicul Cătălin Cârstoiu va rămâne candidatul susținut de ambele partide”, a mai spus invitata.

Întrebată dacă ar fi ales-o pe Gabriela Firea în cazul în care aceasta ar fi fost candidatul comun al celor două partide, Daniela Mardarovici spune că i-ar fi fost extrem de greu să facă acest lucru.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: