VIDEO Diana Mardarovici, consilier general: Primarul Capitalei îi tratează pe toți ca și cum ar fi hoți, rechini

Invitată în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, Diana Mardarovici, consilier general la Primăria Capitalei, a comentat motivele blocajului prelungit în care se află instituția, unul dintre acestea fiind refuzul lui Nicușor Dan de a semna autorizații de construcție.

„În acest mandat, noi nu am votat niciun fel de documentație de urbanism pentru că primarul general a ales să le blocheze, o abordare pe care noi o considerăm greșită. Soluția nu este să blochezi pe toată lumea, dacă știi ce este în neregulă în documentația de urbanism. Soluția este să rezolvi ceea ce este greșit. În niciun caz să blochez și oamenii de bună credință care vor să-și facă niște lucruri elementare și sunt blocați de trei ani în consiliu la Primăria Generală.

Într-adevăr, sunt numeroase voci care spun că primarul își petrece mai mult timp în sălile de judecată,  decât la primărie.

„De altfel, spune Diana Mardarovici, printre lucrurile care am cerut să fie tăiate din bugetul acestui an, sunt și 50 de milioane de lei sume alocate pentru avocați, cheltuieli de judecată. Da, corect, pentru că primarul se judecă el cu ține însuși, își recunoaște vina și numele Consiliului General. Nu mai spun conflictele de interese care pot reieși din aceste lucruri. Plătește amenzile pe care are să le plătească din banii primăriei și nu din buzunarul propriu. Deși ca activist civic, Nicușor Dan poate că a fost un activist bun, ca primar general nu este, îmi pare rău să spun asta. Este o dezamăgire pentru mine; nu putem bloca pe toată lumea pentru că există oameni de rea-credință, iar primarul general tratează pe toată lumea de la premisa că toți sunt hoți, toți sunt rechini, toți sunt sunt răi, iar bucureștenii pleacă din București spre Ilfov, se relochează pentru că Bucureștiul devine nelocuibil, iar mai ales pentru familiile tinere cu copii devine un coșmar”, a explicat consilierul general.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: