VIDEO Dezastru imobiliar patronat de gașca primarului Allen Coliban

Allen Coliban, sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Lucruri tot mai interesante vin din Brașov. Jurnaliștii de la Gazeta Brașovului susțin că au intrat în posesia unor informații despre lucrări de construcție fără autorizații.

Ce au descoperit ei:

”O nouă informație a ajuns la redacția Gazeta Brașovului. Este vorba despre o altă lucrare contractată de către Primaria Brașov.

Ne-am deplasat pe str. Ioan Socec, unde administrația locală din Brașov execută lucrări de construcție fără autorizație și fără să respecte legislația în vigoare.

NU există niciun panou de informare.

Nu se stie cine este beneficiarul.

NU se știe cine este constructorul si nici termenul de executie.

Am intrat in curtea șantierului.”, relatează direct de pe teren reporterii care au sunat la Poliția Locală Brașov, responsabilă cu constatarea unor astfel de încălcări ale legii.

”Legea nr. 50/1991 Art.24, alin.(1) prevede că: executarea, fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu  nerespectarea prevederilor legale, constituie INFRACȚIUNI și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau amendă.

Administrația locală Brașov, sub conducerea lui Allen Coliban, denotă de o lipsă gravă de transparență, responsabilitate și abuz de putere.

Ne-am deplasat din nou la intersecția Calea București – Zizinului, unde lucrarile continuau  intens,  tot fără autorizație de construire. Deși am sesizat politia locală, nici până în acest moment nu a sosit vreun echipaj.

Surse din instituție ne-au confirmat că Poliției Locale i s-a interzis să răspundă sesizărilor legate de  orice construcție în care Primăria Brașov este beneficiară, susțin cei de la Gazeta Brașovului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: