Skip to content
Magazin

VIDEO Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, vaccin la dezvoltarea căruia a contribuit prin donații de un milion de dolari

Featured Video Play Icon facebook
" "

Cântăreața country Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, serul la dezvoltarea căruia a contribuit prin donații în valoare de un milion de dolari, relatează BBC News. Parton a marcat momentul printr-o nouă interpretare a unuia dintre celebrele sale hituri Jolene.

Parton, 75 de ani, a cântat o versiune adaptată a hitului chiar înainte de a primi doza de vaccin, la Universitatea de Medicină din Nashville, Tennessee.

" "

Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I’m begging of you, please don’t hesitate” (Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vă implor nu ezitați”, a cântat Parton.

Parton a câștigat admirația fanilor după ce s-a aflat că a donat un milion de dolari universității din Nashville. O parte din aceste fonduri au mers către finanțarea primelor studii care au contribuit la dezvoltarea vaccinului Moderna, al doilea vaccin care a trecut cu bine testele, după Pfizer, demonstrându-se că are o eficacitate de 95% împotriva Covid-19.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *