VIDEO Dosar penal pe numele lui Coliban, după ce a pus sigiliu pe uşa viceprimarului Sebastian Rusu

allen coliban
Sursă foto: Facebook / Allen Coliban

Un întreg circ se desfăşoară în primăria Braşovului, condusă de USR-istul Allen Coliban, care a ales, mai nou, să încerce să-i închidă gura viceprimarului Sebastian Rusu (PNL), schimbând yala biroului acestuia. 

Accesul viceprimarului în propriul birou a fost restricţionat la ordinul lui Coliban, care încearcă astfel să-l oprească să divulge informaţii din interiorul primăriei.

„Abuzurile domnului Coliban continuă. Mi-am găsit din nou biroul încuiat, de data aceasta a fost schimbată și yala. Un abuz săvârșit de angajații din Primărie, care mi-au sechestrat bunurile, pentru că eu în birou țin bunuri personale. Nu am avut acces la documente, la laptop, pentru a intra în ședința de Consiliu Local. Cheile sunt la domnul Coliban, personal. Când am întrebat angajații din Primărie cum au sigilat, au spus că în urma unui apel telefonic al domnului primar”, a afirmat viceprimarul Sebastian Rusu.

Sebastian Rusu viceprimar Brasov
foto: Sebastian Rusu

Viceprimarul a chemat un echipaj de poliţie prin serviciul de urgenţă 112 şi a fost declanşată o anchetă, iar Sebastian Rusu a anunţat că urmează să facă o plângere la Parchet.

„Astfel, în această dimineață am apelat la 112. Un echipaj de poliție a venit la Primărie și a constatat faptul că a fost schimbată yala biroului. Prin acest gest, înaintea ședinței de Consiliu Local, domnul Coliban dorește să negocieze unele lucruri. Îl deranjează probabil că am prezentat tot timpul brașovenilor ce se întâmplă în primărie. Vorbim depre foarte mulți bani, prejudicii, constatate de Curtea de Conturi. Iar acest lucru deranjează. Am acces la aceste informații și le transparentizez, iar domnia sa le ascunde. Crede că astfel mă intimidează, pentru că vine cu tot felul de lucruri să le votăm. Poliția a declanșat o anchetă și mi s-a sugerată să fac sesizare la Parchet. După ședință, voi merge la avocat și vom face plângere la Parchet”, a completat Rusu.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: