Skip to content
Arad

VIDEO Drum de coşmar în Arad: Bucăți întregi de asfalt pot fi desprinse cu mâna pe o şosea abia asfaltată

facebook

O porțiune de șosea din județul Arad se termină în câmp, la limita cu județul Timiș. Pe acolo nu trec, momentan, decât utilaje agricole. Deși a fost proaspăt asfaltat, drumul este deja plin de gropi. Bucăți întregi de asfalt pot fi desprinse cu mâna, potrivit imaginilor filmate de Digi24.

Este vorba despre drumul nou construit anul trecut între localitatea Sânpetru German din Arad și limita cu județul Timiș.

Pe acolo nu trec momentan decât utilaje agricole. Oamenii îl numesc „drumul spre nicăieri” pentru că după câțiva kilometri, se termină asfaltul și începe un drum de pământ.

Asfaltul a fost turnat în 2020, dar drumul este deja plin de gropi. De altfel, în imaginile filmate de corespondentul Digi24 se vede cum crăpăturile sunt atât de mari, încât bucățile de asfalt pot fi desprinse cu mâna, fără nicio greutate.

În jurul gropilor, asfaltul are crăpături adânci.

Oamenii din zonă se întreabă ce se va întâmpla când drumul va fi dat în circulație.

Autoritățile au declarat că drumul a fost recepționat în urmă cu un an și că este în garanție. În zonă se fac lucrări de reabilitare pentru astuparea gropilor apărute, așa că și această porțiune va fi reparată. Lucrările sunt realizate de firma constructoare. La final însă, Consiliul Județean va primi un drum care a fost deja plombat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *