Skip to content
Politică

VIDEO Emil Boc, despre alianţa cu PSD: Cea mai proastă formă de guvernare. Nu este o alianţă naturală, aşa cum era cu USR

Inquam Photos/George Călin

Primarul Municipiului Cluj-Napoca a declarat într-o emisiune, la Napoca FM, că alianţa cu Social-democraţii reprezintă „cea mai proastă formă de guvernare”, însă este una necesară pentru soarta românilor. Potrivit liderului liberal, fiecare trebuie să îşi păstreze însă valorile, în ciuda acestei alianţe.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea Guvern. Este cea mai proastă formă de guvernare, PNL-PSD-UDMR. Ajungem la ultima variantă înainte de anticipate. Nu este o alianţă naturală, aşa cum era cealaltă alianţă, PNL-USR, nu a fost posibil. Această alianţă este necesară pentru soarta românilor, să putem gestiona România.”, a declarat primarul Cluj-Napoca.

Potrivit liderului liberal, ideologiile partidelor trebuie respectate. „Nu se poartă negocieri cu USR în acest moment. Asta nu înseamnă că cele două partide nu trebuie să se respecte în continuare, pentru că au un profil ideologic care ar putea să le apropie, până la urmă viaţa merge înainte în politică.  Acum este nevoie de o guvernare contractuală. Fiecare trebuie să îşi păstreze valorile mari în care crede. Trebuie să avem Guvern care să poată deveni operaţional. Nu ne propunem să ne compromitem ideologic, fiecare trebuie să-şi păstreze valorile mari în care crede”, a mai afirmat Emil Boc joi, într- emisiune la Napoca FM.  În şedinţele interne ale liberalilor, Emil Boc a fost unul dintre susţinătorii alianţei cu PSD pentru formarea unei coaliţii de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *