VIDEO Emil Boc îl susține pe Nicolae Ciucă: Când e vorba de stabilitatea țării primează interesul național

Emil Boc
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, îl susține pe Ciucă la președenție și spune despre acesta că este singurul capabil să ofere stabilitate în situații de război, și că este adeptul unei economii bazată pe investiții.

„Nicolae Ciucă e președintele capabil să ducă țara înainte, să ofere stabilitate când ai război la graniță, să impună o agendă reformistă la interior și o agendă europeană la exterior.

PNL și Nicolae Ciucă promovează un model economic bazat pe investiții. Nicolae Ciucă e un gardian al democrației, apără statul de drept și drepturile fundamentale și are un partid în spate care are aceste valori în ADN.

Libertatea de mișcare e și libertatea să rămâi acasă – PNL are un program care oferă românilor motive să rămână acasă, un model economic care pune acces pe producerea de prosperitate ca sa ai ce împarți, nu ca adversarii care pun carul înaintea boilor.

Cu siguranța candidatul care răspunde exigentelor este Nicolae Ciucă, un președinte care ne unește care clădește punți de legătura, care are calități politice și umane: bunătate, empatie, curaj, care a demonstrat că servește patria, când aude o alarma fuge spre pericol ca noi sa fim in siguranță.

Nicolae Ciucă va ști să ne apere de pericol cum a făcut întreaga lui viață. PNL are candidatul și menirea istorică să dea președintele României– avem omul potrivit. Suntem în play off dar jucăm Liga Campionilor.

Vreau să văd atitudine de învingători”, a afirmat primarul Clujului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: