Skip to content
Politică Sport

(VIDEO) Eroul momentului – Robert Hajnal, locul 2 la UTMB

Fără doar şi poate eorul momentului în sportul românesc este ultramaratonistul Robert Hajnal, care a terminat cea mai grea cursă de alergare montană, Ultra Trail du Mont Brlanc, pe locul 2.

Modestia ardeleanului nu l-a părăsit nici după acest succes răsunător şi spune că norocul a avut o contribuţie în obţinerea acestei performanţe.

" "
" "

„Am avut puţin noroc, foarte mulţi alergători buni au abandonat. Am mâncat foarte bine în prima parte a cursei şi am avut energie pentru final. Condiţiile au fost exact ca şi anul trecut, către zero grade noaptea şi toate lecţiile pe care le-am învăţat anul trecut, la abandonul meu la 140 de kilometri, m-au ajutat la ediţia de anul ăsta. M-am îmbrăcat mai gros, am mâncat mai mult, am planificat mai bine cursa, am avut şi o echipă de susţinere. Am avut şi un pic de noroc. Sunt obosit, dar faptul că mi-am îndeplinit un vis, că am fost pe podium, m-a energizat un pic. Nu visam la locul doi când am plecat de acasă, mă gândeam la locul 10. Şi asta era foarte greu”, a spus Hajnal într-o discuţie cu fanii, pe facebook.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *