Skip to content
Societate

VIDEO Filmuleţul care arată eficienţa măştii. Cum comentează doctorul Anthony Fauci

Captură Foto

The Slow Mo Guys, creatorii unui dintre cele mai populare canale de entertainement de pe Youtube, arată care-i diferenţa între a purta şi a nu purta mască. Demonstraţia a fost făcută în faţa doctorului Anthony Fauci, membru al celulei de criză anti-COVID-19 de la Casa Albă.

De obicei se ocupă cu glume, însă acum îţi prezintă ceva serios. Diferenţa făcută de mască când tuşeşti. Totul la 1.000 de frame-uri pe secundă”, comentează Mediafax videoclipul cu privire la eficienţa măştii postat de The Slow Mo Guys.

Potrivit creatorilor conţinutului, doar numărând de la 1 la 4, eliberezi mai multe particule decât îţi poţi imagina (video mai jos). Invitatul special al acestei demonstraţii a fost doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional al Statelor Unite pentru Boli şi Alergii Infecţioase.

Cred că ceea ce ai arătat este grafic, dar o demonstraţie frumoasă a purtării măştii. Unul dintre motivele pentru care este atât de important să îţi acoperi faţa este pentru că acum ştim că 40-45% dintre oamenii care sunt infectaţi nu au niciun simptom, dar virus în nazofaringe”, a spus doctorul Fauci, citat de Mediafax.

Anthony Fauci a fost criticat adesea de preşedintele american Donald Trump pentru avertismentele pe care le-a lansat cu privire la pericolul reprezentat de noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *