VIDEO Fiul Griseldei Blanco a renunțat la procesul intentat împotriva Netflix și a Sofiei Vergara 

Sursă foto: netflix.com

După ce a dat în judecată Netflix pentru că s-a folosit de imaginea sa în serialul „Griselda”, fiul celei care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie a decis să renunțe la proces, relatează Business Insider. 

În luna ianuarie, Michael Blanco și soția sa, Marie Blanco, au intentat un proces împotriva Netflix și a actriței și producătoarei executive Sofia Vergara, în încercarea de a bloca lansarea serialului „Griselda”.

Conform unor documente din instanță consultate de sursa citată, avocatul familiei a retras acțiunea în instanță vineri, 9 februarie, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi depusă din nou.

În procesul intentat la data de 17 ianuarie la un tribunal din comitatul Miami-Dade, Blanco a afirmat că cei care au realizat serialul au folosit „opera sa literară și artistică” fără permisiune sau recunoaștere, provocând „prejudicii ireparabile„.

El a cerut o ordonanță provizorie pentru a bloca lansarea serialului și despăgubiri în valoare de cel puțin 50.000 de dolari.

La scurt timp după ce a fost intentat procesul, creatorul „Griselda”, Eric Newman, a părut liniștit, declarând într-un interviu pentru Entertainment Tonight (via IndieWire) că familia Escobar „a făcut afirmații similare” atunci când lucra ca producător executiv la „Narcos”.

Nu este primul meu rodeo„, a afirmat el. „Am avut o poveste foarte specifică pe care am vrut să o spunem. Cred că am spus-o și nu cred că acest lucru împiedică în vreun fel pe altcineva să spună propria versiune a acesteia”, a mai adăugat Newman.

Între timp, fiul Griseldei Blanco a afirmat că a vizionat serialul și a descris experiența ca fiind „foarte emoționantă”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL