Skip to content
Politică

VIDEO Florin Cîţu, la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti: Am încredere că veţi face tot ce ţine de voi să rămânem în format fizic anul acesta

Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti că este bine ca şcoala să înceapă în format fizic. ”Depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul”, a transmis premierul.

”Ce bine e să ne întâlnim aici în format fizic, depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul. Am încredere că veţi face tot ce ţine de voi să rămânem în format fizic anul acesta, din partea mea aţi văzut că este scenariul meu de bază”, a declarat Florin Cîţu.

”Mă bucur să marchez deschiderea anului şcolar 2021/2022 la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti. Sunt sigur că vă întrebaţi de ce am ales să fiu prezent astăzi la acest liceu şi nu la altul. Dincolo de performanţele cunoscute ale elevilor, liceul vostru este primul din Capitală care îşi asumă începând de azi startul unor reforme profunde. Este extraordinar că alegeţi să implementaţi un program pilot care înseamnă un model curricular de secol XXI, un program pilot bazat pe coordonatele definite în proiectul România Educată. Mai concret, ce înseamnă acest lucru. Un proces de predare, învăţare, evaluare, mai apropiat de cerinţele şi exigenţele unei învăţământ modern, centrat în mod real pe elev”, a mai declarat premierul.

Acesta s-a referit şi la Programul ”România Educată” şi la investiţiile care se vor face prin PNRR.

Premierul participă la ceremonia deschiderii noului an şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, una dintre cele şase şcoli-pilot din cadrul programului ”România Educată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *