Skip to content
Politică

VIDEO Florin Cîțu: Tot ce înseamnă discuții politice vor avea loc în coaliție. Aștept desemnarea ministrului Sănătății

Inquam Photos / George Călin
" "

Premierul Florin Cîțu a spus astăzi, după o vizită de Centrul de coordonare COVID că așteaptă ca USR PLUS să desemneze un ministru la Sănătate, până atunci el asigurând interimatul.

„Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine”, a spus premierul.

" "
" "

Totodată, premierul  a vorbit despre scandalul morților din acte de la Ministerul Sănătății, dar și despre cazul bărbatului din Pitești, care a murit după ce a fost bătut de polițiști.

Tot ce înseamnă discuții politice vor avea loc în coaliție. Nu comentez opiniile membrilor cabinetului. De fiecare dată voi face o evaluare corectă.

Despre cazul bărbatului din Argeș care a decedat, am vorbit cu domnul Bode. Acolo am cerut o anchetă foatte rapidă, vinovații să răspundă.

Secretarului de sta Baciu i-am cerut ieri să-mi spună dacă există la MS un grup de lucru care se ocupă de așa ceva, de numărul deceselor raportate. Vom face un grup de lucru care să investigheze, cu concluzii care să fie prezentat în Guvern„, a spus Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *