VIDEO Florin Spătaru: Ciolacu are o încredere la fel de mare ca a partidului

sursa: inquam

Florin Spătaru (PSD), consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, a anunțat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor că Partidul Social Democrat (PSD) va organiza un congres pentru a stabili candidatul la alegerile prezidențiale. Spătaru a subliniat că acest congres va avea loc cât mai curând posibil, iar candidatul va fi ales în urma unor discuții și negocieri interne.

De altfel, potrivit lui Spătaru, Marcel Ciolacu beneficiază de o încredere în rândul populației, la fel de mare ca cea de care beneficiază PSD.

„Vom stabili o data pentru a face un congres pentru alegerea candidatului la prezidenția-le. Bineînțeles că vom discuta și vom face cât mai rapid un astfel de congres și vom stabili și cine va fi candidatul. Dacă aș vrea să fac o referire la sondaje, bineînțeles e un sondaj care presupune anumiți candidați pentru funcția de prezidențiale. Asta nu înseamnă că unii dintre ei vor fi în mod real candidați. Unii și-au declarat intenția, dar de la intenție până la realitate e distanță mare. Ce pot însă să vă spun este că în niciun caz Marcel Ciolacu nu are un procent mai mic decât procentul partidului. Dimpotrivă, Marcel Ciolacu are un grad de încredere în rândul populației, cel puțin la fel ca în al Partidului Social Democrat, iar din acest punct de vedere lucrurile vor fi validate în momentul alegerilor.

Discuții sau negocieri cu celelalte partide deocamdată nu avem. Ele ar trebui să aibă loc, bineînțeles, după primul tur de alegeri prezidențiale.” a declarat Florin Spătaru.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: