Skip to content
Arad Știri locale

VIDEO/FOTO Momentul în care tatăl vitreg al fetiței omorâte în Arad a fost reținut. El a fost găsit dormind

facebook

Polițiștii au făcut publice imagini de la momentul reținerii bărbatului suspectat de uciderea fetiței de 6 ani din Arad. El a fost luat din pat de mascați, care l-au găsit dormind.

Bărbatul este chiar tatăl vitreg al fetei.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.

Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiști continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, potrivit unui mesaj postat marți pe pagina de Facebook a Poliției Române.

După ce a fost luat de acasă, suspectul a dat declarații anchetatorilor timp de două ore și jumătate și a fost reținut. Bărbatul de 23 de ani a declarat la audieri că moartea copilului a fost un accident. rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Anchetatorii iau în calcul să facă o reconstituire a modului în care sau petrecut faptele, procedură la care suspectul trebuie să participe și să le explice în detaliu ce a făcut.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi consumat droguri înainte de tragedie, potrivit digi24.

Procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. De altfel, femeia a fost și ea audiată.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Cercetările, initial desfășurate pentru omor și profanare de cadavre, au fost extinse pentru violență domestică. Extinderea investigației a avut loc în contextul în care polițiștii nu au avut nicio sesizare privind dispariția vreunui copil cu semnalmentele victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *