Skip to content
Prahova Știri locale

VIDEO FOTO Prahova: Mizerie pe canapelele din autobuzele din Ploiești. Reacția conducerii TCE

observatorulph.ro

Un cititor al Observatorulph.ro reclamă mizeria de pe canapele din mijloacele de transport în comun din Ploiești. „Consider inadmisibil din punct de vedere sanitar pentru transportul public un asemenea cumul de microbi si mizerie pe canapelele improprii”, a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a trimis și imagini dintr-un mijloc de transport în comun. Conducerea TCE pune totul pe seama parcului auto vechi, însă promite că vor fi aduse îmbunătățiri pentru reducerea disconfortului. Imagini la finalul textului.

De obicei circul cu mașina, dar azi am luat autobuzul 30, PH76TPP. Consider inadmisibil din punct de vedere sanitar pentru transportul public un asemenea cumul de microbi si mizerie pe canapele improprii, din pânză ordinară”, este sesizarea transmisă, luni, de cititorul Observatorulph.ro, care a trimis inclusiv imagini din mijlocul de transport în comun.

Contactat telefonic, directorul adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu, susține că de vină ar fi „parcul auto extrem de vechi”.

„Încercăm să rezolvăm punctual această problemă. Nu se poate compara efectul procesului de curățare la cele 28 de autobuze noi și efectul procesului de curățare la autobuzele vechi. Nu este vorba de competența forței de muncă. Vorbim de situația actuală a parcului auto care se impune a fi înlocuit”, a precizat Raul Petrescu, directorul adjunct al TCE Ploiești.

La rândul său, directorul TCE, Nicolae Alexandri, a precizat că va emite o dispoziție pentru îmbrăcarea canapelelor deteriorate.

Nu este vorba despre microbi, pentru că sunt folosite zilnic materiale dezinfectante. De aceea, din cauza clorului, materialele de la canapele au început să se decoloreze. Cât privește sesizarea, este vorba despre un mijloc mai vechi de transport în comun și vorbim despre uzura canapelelor. O să punem un înveliș pe aceste canapele. Pe de altă parte trebuie să vedem și cine anume face mizerie în mijloacele de transport în comun”, a susținut Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești

Sursa Foto: observatorulph.ro

1 comentariu la “VIDEO FOTO Prahova: Mizerie pe canapelele din autobuzele din Ploiești. Reacția conducerii TCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *