Skip to content
Politică

VIDEO FOTO Un membru AUR apără regimul Putin care bate protestatarii de pe străzi

Amos News

Un membru AUR sare în apărarea lui Vladimir Putin care în aceste zile se confruntă cu proteste masive la Moscova. Regimul Putin a devenit violent cu protestatarii care cer eliberarea lui Alexei Navalny Totuși, aceste detalii nu contează pentru AUR care sare în apărarea lui Putin. Nu este prima dată când partidul AUR se poziționează de partea Rusiei, având de multe ori un discurs anti-UE și împotriva valorilor occidentale europene. 

De data aceasta, Ovidiu Hurduzeu, fost candidat AUR la Senat în Ilfov, a decis să treacă în tabăra lui Putin. Pe un grup de discuții, numit „Mișcarea Conservatoare”, Ovidiu Hurduzeu îi întreabă pe ceilalți: „Și dacă pică Putin, cine îi ia locul? Un progresist?”. 

Deși timp de 30 de ani a locuit în SUA, Ovidiu Hurduzeu este un editorialist Sputnik, care a protejează regimul Vladimir Putin. Acesta este un mare susținător al fenomenului naționalist instaurat de Donald Trump în SUA și se consideră „în război” cu globaliștii, așa cum spune chiar el în mediul online. De la Donald Trump, Hurduzeu a ajuns să-l susțină și pe Vladimir Putin, chiar dacă protestatarii sunt bătuți pe stradă în Rusia, iar Alexei Navalny a fost arestat fără un proces. 

Între timp, priviți ce se întâmplă în Rusia:

AUR demonstrează că e un partid care își îndreaptă atenția spre Rusia și spre un regim politic corupt, care se impune la conducerea țării cu violență. Oricine critică regimul Putin ajunge să fie otrăvit, arestat sau bătut de Poliție pe stradă. Rusia nu e un stat model pentru România, iar politicienii care promovează modelul rusesc trebuie îndepărtați de la vârful politicii din țara noastră. George Simion este astăzi președintele unui partid cu viziuni pro-Rusia, ceea ce reprezintă un pericol pentru parcursul pro-european al țării noastre.  

Protestele anti-Putin din Moscova sunt din ce în ce mai numeroase, iar mii de oameni au ieșit pe străzi pentru a cere eliberarea lui Alexei Navalny. Printre protestatari se regăsesc mulți tineri. Alte mii de persoane au ieșit pe străzi și în Sankt Petersburg sau alte orașe din Rusia. Oamenii denunță corupția și lipsa democrației din Rusia. În materialele video de mai jos se poate observa violența Poliției față de oamenii care se opun regimului Putin. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *